Favorite shows

26.03.2014 10:02
Takže v tom to príspevku Vás oboznámim s mojími obľúbenými seriálmi, ktorých je síce dosť veľa ale vybriem vám len tie naozaj najobľúbenejšie:

 

 
  • Gossip Girl

Takže ako prvý čiže najobľúbenejší tu máme Gossip Girl. Tento seriál je starší a už sa nevysielajú nové časti ale ja som sa odhodlala stiahnuť a pozrieť si všetky časti až minulý rok a naozaj všetky tie hodiny strávené pozeraním 6-tich sérií stáli zato.

Link na CSFD: https://www.csfd.cz/film/231989-super-drbna/

 

  • The Originals

The Originals je jeden z najnovších seirálov čo pozerám. Vysiela sa ešte len prvá séria ale dúfam, že bude trvať čo najdhlšie lebo je to naozaj úžasné. Len dúfam, že to producentka nezačne kaziť ako ako to má ona vo zvyku (pozrite sa na niektoré časti TVD). Na tomto seriály milujem úplne všetko: hercov, dej, hudbu, prostredie, úplne všetko...
 
 

 

  • The Vampire Diaries

Toto je seriál, ktorý bol kedysi moja droga bez ktorej som skoro nevedela žiť. Stále dookola som pozerala tie isté časti, čítala som všeliaké fóra a bola som do toho hrozne zažratá. Pozerám to takmer od začiatku vysielania čiže začala som asi v roku 2010, vtedy prebiehala druhá séria a tento seriál som stále milovala viac a viac. Aj keď teraz mám niekedy nervy na to čo sa tam deje pretože tie časti sú také, že buď sa v tej jedej stane všetko alebo je úplne nudná a nič sa tam nedeje.
 
 
 
  • Pretty Little Liars

Tento seriál som začala pozerať až keď už bežala tretia séria a všetky časti som pozrela asi za dva týždňe takže som nerobila nič iné len stále pozerala. Teraz už pomaly končí štvrtá séria a ušlo mi pár častí ale ja dúfam že sa zase do toho dostanem a všetko do dopozerám pretože je to naozaj dobrý seriál.
 
Späť